Νίκος Σταματέλος: Για την απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δώσει σταδιακά χρόνο και στον Αντώνη Πανακανέλλο, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, ενώ παράλληλα στάθηκε στην κατάσταση του Γιαζίτσι και την πιθανότητα να παίξει κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και στο γεγονός ότι ο Γουίλιαν συνεχίζει να έχει ζήτημα από το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

«Οι περισσότεροι θα είναι αύριο διαθέσιμοι στην προπόνηση. Πέραν των Γιαζίτσι και Ολιβέιρα που κάνουν το δικό τους πρόγραμμα, πήγαν και άλλοι παίκτες στου Ρέντη. Όπως ο Τζολάκης και ο Παπακανέλλος…», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τον Γουίλιαν: «Ο Γουίλιαν δείχνει να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση, πονάει ακόμα αρκετά…».

Για τον Γιαζίτσι: «Είναι καλός επαγγελματίας, είχε καλά εργομετρικά και πάει για αποστολή στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έχω την αίσθηση πως αν μπει αποστολή, θα πάρει και χρόνο συμμετοχής. Θα μπει σιγά-σιγά στην εξίσωση και ο Παπακανέλλος και θα βρει χρόνο στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ. Το θέμα είναι πώς θα εμφανιστεί μετά τη διακοπή ο Ολυμπιακός, γιατί μετά την προηγούμενη διακοπή δεν είχε την εικόνα που ήθελε ο Βάσκος», είπε ο Νίκος Σταματέλος.