Σχεδόν καθημερινές είναι οι δηλώσεις που γίνονται στην Ρωσία για τον Φέντορ Τσάλοφ και την περίοδο της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Κυρίως από ποδοσφαιρανθρώπους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της ομάδας από την οποία τον απέκτησε ο Δικέφαλος και κουβαλά πολύ καλό όνομα.

Χθες ήταν η σειρά ενός πρώην προπονητή, του Αλεξάντερ Ταρκάνοφ και ενός βετεράνου διεθνή, του Βλαντιμίρ Πονομάρεφ να μιλήσουν.

Το κοντράστ στις απαντήσεις αποδεικνύει ότι ακόμη και για τους Ρώσους δεν υπάρχει εξήγηση γιατί ο «Φέντια» δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ.

Intime

Είπε, συγκεκριμένα ο Αλεξάντερ Ταρκάνοφ: «Είναι πολύ νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα σχετικά με τον Τσάλοφ και την Ευρώπη. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για έρθει στην καλύτερη φόρμα του, στο νέο του κλαμπ. Φυσικά, η θέση που αγωνίζεται ο Τσάλοφ απαιτεί γκολ, δεν έχουν έρθει πολλά. Αλλά δεν υπάρχει κανέα νόημα να συζητάμε για κάποιο λάθος ή όχι. Ο Τσάλοφ είναι ταλαντούχος».

Η αντίθετη άποψη έρχεται διά στόματος του πρήν αμυντικόύ της ΤΣΣΚΑ και της εθνικής Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πονομάρεφ που είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Τσάλοφ μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι σπουδαίο για το παιχνίδι του. Νομίζω ακόμη προσαρμόζεται, αλλά δεν θα μου έκανε και έκπληξη αν ο Τσάλοφ θέλει να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ. Το ερώτημα είναι γιατί έφυγε και πότε θα τον πάρουν πίσω;».

Πηγή: metrosport.gr