Μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός στην ΑΕΚ όχι μόνο για μια θέση στην ενδεκάδα, αλλά και για την αποστολή στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Λαμέλα έχει προπονηθεί κανονικά όλες τις μέρες, από πριν τον Παναιτωλικό. Ο Λιβάι κάποια κομμάτια της προπόνησης από την αρχή της σεζόν δεν τα κάνει, αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα και είναι στο 100% για την Κυριακή. Ο Μαρσιάλ είναι μια χαρά και φαίνεται πως θα μπει στην αποστολή την Κυριακή. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ποιοι θα μπουν στους 20», τόνισε.

Όσο για τις επιστροφές των τελευταίων διεθνών είπε: «Ο Κοϊτά έχει επιστρέψει, θα δούμε αν θα προπονηθεί σήμερα, ενώ μέχρι το βράδυ αναμένεται και ο Πιερό. Λογικά θα προπονηθεί αύριο, όπως και ο Πινέδα. Ο Κάλενς θα έρθει ξημερώματα Παρασκευής και δύσκολα θα προπονηθεί αύριο».

Τέλος σημείωσε πως «… ο Ριμπάλτα είναι σχεδόν όλη μέρα στα Σπάτα. Χθες έγινε γνωστό ότι προστέθηκε στο τιμ του ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο ακριβής ρόλος του».