Ο Μάριος Ηλιόπουλος μπορεί να έχει «σκοράρει» στις καρδιές των ΑΕΚτζήδων με τις μεταγραφές που έχει κάνει, όμως, φαίνεται ότι δεν ξεχνά ότι είναι και «παίκτης» στις επενδύσεις.

Μπορεί να ξάφνιασε πολλούς η είδηση ότι μπήκε στο μετοχικό κεφάλαιο της μεγάλης Γιουβέντους, της «Μεγάλης» Κυρίας» ή Βέκια Σινιόρα, όσοι τον γνωρίζουν όμως αντιλαμβάνονται γιατί προέβη στην κίνηση αυτή.

Να σας πω μόνο ότι επιβεβαίωσα πως έχει αποκτήσει ένα ποσοστό περί το 3,5% μέσω του Χρηματιστηρίου καθώς η ιταλική ομάδα είναι εισηγμένη.

Μάλιστα όταν διαπραγματευόταν με τους Ιταλούς για την αγορά των μετοχών βρισκόταν στον Ομαλό σε αγώνα αυτοκινήτου, νίκησε κι έκανε και ρεκόρ.

Intime

Πλήρωσε μάλιστα γύρω στα 32 – 33 εκατ. ευρώ για να γίνει μέτοχος της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο λόγος που το κάνει αυτό;

Καθαρά επενδυτικός. Αγοράζει τώρα που η μετοχή είναι χαμηλά για να πουλήσει όταν θα κρίνει ότι μπορεί να βγάλει ένα καλό κέρδος.

Άσε που φτιάχνει το όνομά του στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά «σαλόνια» καθώς το όνομά του συζητείται τελευταία στο χώρο του business γύρω από τη «στρογγυλή θεά».

Intime

Και που βρίσκει λεφτά να κάνει τέτοιες επενδύσεις;

Ρωτούν οι άσπονδοι φίλοι του.

Ο Ηλιόπουλος έχει σημαντική ρευστότητα, λένε όσοι τον γνωρίζουν, από την πώληση κρουαζιεροπλοίων που αγόρασε σε χαμηλή τιμή στην πανδημία και τώρα είναι περιζήτητα.