Με τους Τσικίνιο και Γουίλιαν αλλά, πιθανότατα, χωρίς τον Ζέλσον θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Έχω την αίσθηση από αυτά που δοκιμάζει ο Μεντιλίμπαρ, ότι από τους τρεις που έχουν προβλήματα τραυματισμών, θα έχουμε τον Τσικίνιο βασικό, τον Ζέλσον πολύ πιθανόν να τον προφυλάξει για την Μάλμε, ενώ πάει πάρα πολύ καλά ο Γουίλιαν που, μέχρι που χτυπάει και θέση βασικού για την 11άδα. Δεν θα μου προκαλέσει εντύπωση αν τον δούμε στο ένα άκρο. Στο άλλο, δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει ο Μασούρας που τα πήγε καλά με την Εθνική, ή θα δώσει χρόνο στον Βέλντε για να φωνάξει είμαι κι εγώ εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι Πιρόλα, Γιάρεμτσουκ και Παπακανέλλος έχουν μια ίωση που τους ταλαιπωρεί και λογικά θα μείνουν εκτός της αποστολής των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τους Βοιωτούς, για να μην κολλήσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Παράλληλα ερωτηθείς για το ποιοι θα αποτελέσουν την 11άδα του Ολυμπιακού, ο Σταματέλος εκτίμησε πως αυτοί θα είναι οι Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, ένας εκ των Μουζακίτη ή Γκαρθία και Ελ Κααμπί, ενώ Μασούρας, Βέλντε και Γουίλιαν θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης.

Ακούστε το ηχητικό: