ΠΑΟΚ: Είναι εντυπωσιακή η παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Μαντί Καμαρά απέναντι στην ΑΕΚ. Ο 27χρονος μέσος του Δικεφάλου από την θητεία του στον Ολυμπιακό έκανε εξαιρετικά ματς απέναντι στην Ένωση, αλλά δεν έχει μείνει μόνο σε καλές εμφανίσεις.

Ο Μαντί Καμαρά
Intime

Ο Μαντί Καμαρά όχι μόνο έκανε καλές εμφανίσεις κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» αλλά έχει σκοράρει κιόλας. Μάλιστα, ο 26χρονος μέσος από τα 18 γκολ που έχει πετύχει συνολικά στο πρωτάθλημα της Super League (16 με τον Ολυμπιακό, 2 με τον ΠΑΟΚ), τα πέντε από αυτά είναι κόντρα στην ΑΕΚ.

Αυτά τα πέντε γκολ που έχει πετυχει ο Αφρικανός χαφ απέναντι στην ΑΕΚ την κάνει να ειναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ εναντίον της σε όλη του την καριέρα!

Επίσης σε αυτά τα 16 ματς που έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ο Καμαρά έχει χάσει μόλις το ένα (!) και αυτό την περσινή σεζόν με σκορ 2-1 όταν η Ένωση πέρασε από το «Καραϊσκάκης» και ο Αφρικανός μέσος είχε παίξει 83 λεπτά. Μένει να δούμε αν την Κυριακή θα συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει, αν και εφόσον επιλεγεί στην ενδεκάδα από τον Λουτσέσκου.

Πηγή: sfina.gr

Ο Μαντί Καμαρά
Intime