Αρκετοί παίκτες ξέμειναν στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι χωρίς να υπολογίζονται, αφού για διάφορους λόγους δεν βρέθηκε τρόπος για την παραχώρησή τους. Η λίστα των "κομμένων" του Τριφυλλιού αποτελείται από τους Πέρεθ, Βέρμπιτς, Τσοκάι, Τρουιγιέ, Κλεϊνχέισλερ και Νίκα, ενώ "θολό" είναι το στάτους του Βιλένα, ο οποίος έχει καιρό να αγωνιστεί, δίχως να είναι σίγουρο ότι θα τον ξαναδούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Στην παραπάνω λίστα δεν βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Λημνιού, που όμως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζεται ουσιαστικά ως "κομμένος" από τον Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Έλληνας μέσος έχει να μπει στην αποστολή των Πρασίνων από την 1η Σεπτεμβρίου και την αναμέτρηση με την Καλλιθέα, ενώ δεν μετρά ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στη Super League (έχει παίξει μόνο στα καλοκαιρινά προκριματικά αλλά δεν μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τη League Phase του Conference League).

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη για τους περισσότερους, αφού οι λαμπερές μεταγραφές των Τετέ και Πελίστρι δεν αφήνουν μεγάλο χώρο στο ρόστερ για τον Λημνιό. Ο ίδιος ο παίκτης όμως, είναι απογοητευμένος με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς ήλπιζε πως θα μπορούσε τουλάχιστον να ανταγωνίζεται τους Μαντσίνι, Τζούρισιτς για μία θέση στην αποστολή. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, ο Αλόνσο ουσιαστικά... δεν τον βλέπει.

Intime


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λημνιός δεν σκοπεύει να μείνει για καιρό στον Παναθηναϊκό με τις υπάρχουσες συνθήκες και έχει ήδη ζητήσει από τους εκπροσώπους του να ψάξουν για προτάσεις!

Το συμβόλαιο του Έλληνα άσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2027, εντούτοις δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αποχωρήσει τον προσεχή Ιανουάριο. Όντας στα 26 του χρόνια, είναι λογικό ο Λημνιός να θέλει να αγωνίζεται και όχι απλά να... συμμετέχει στις προπονήσεις. Φυσικά, επιθυμεί και την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας, κάτι που δεν μπορεί να πετύχει όντας παροπλισμένος. Ήταν άλλωστε ένας από τους διακριθέντες στο πρώτο διάστημα της εποχής Πογέτ πριν σταθεί άτυχος και τραυματιστεί σοβαρά στο ματς με την Κύπρο (9 Ιουνίου 2022), συνεπώς τώρα που η Γαλανόλευκη βλέπει το όνειρο της πρόκρισης στο Μουντιάλ να είναι ολοζώντανο, ο Λημνιός θέλει να διεκδικήσει την ευκαιρία του.

Intime


Εφόσον συνεχίσει να μην αγωνίζεται και αν βρεθεί προσφορά που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, ο 26χρονος άσος θα πει το "αντίο" στο Τριφύλλι μετά από μόλις έναν χρόνο παρουσίας στην ομάδα.