Τάσος Νικολογιάννης: Το δικό του σχόλιο μετά την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στον ΟΦΗ έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, που στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, αλλά και στην παρουσία του Τετέ.

«Μια νίκη αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα διπλό παιχνίδι. Στο επιθετικό, έδενε καλά μπροστά και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς νωρίς με το γκολ του Τετέ, που είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Τα μεγάλα προβλήματα, ωστόσο, ήταν όταν έχανε την μπάλα. Ήταν κακός ο Αράο απόψε. Στο β' ημίχρονο δεν είχε θέματα ανασταλτικά ο Παναθηναϊκός και επιθετικά προσπάθησε να βρει τη στιγμή του. Είναι ένα μεγάλο διπλό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτή την έδρα έχει μόλις δύο νίκες την τελευταία δεκαετία», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στη διαιτησία όπου χαρακτήρισε προκλητικό τον βοηθό Τσολακίδη, ο οποίος έδωσε δύο ανύπαρκτα οφσάιντ σε Πελίστρι και Μαντσίνι, ενώ έχουν πάρει εντολή οι επόπτες να αφήνουν τις φάσεις να εξελιχθούν, αλλά και ένα ανάποδο κόρνερ.