Ντιέγκο Αλόνσο: Ο Ουρουγουανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εξήγησε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ τον ΟΦΗ εάν ήταν πιο αποτελεσματική, ενώ για μια ακόμα φορά τόνισε πως όλη η χρονιά από εδώ και πέρα θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο
Intime

Για το παιχνίδι: «Για εμάς ήταν δέκα ημέρες σκληρές και πολύ δύσκολες. Βεβαίως και είμαστε θλιμμένοι για ό,τι μας συνέβη. Και ο αγώνας ο αποψινός είναι δύσκολος για εμάς. Ήμασταν σοβαροί, αν ήμασταν πιο ακριβείς και πιο αποτελεσματικοί, θα μπορούσαμε να έχουμε να κερδίσουμε τον αγώνα με μεγαλύτερο σκορ. Αλλά θαρρώ ήξερε να σταθεί και να αντισταθεί και στα 90 λεπτά με τον αντίπαλο».

Για το πώς διαχειρίστηκε ο οργανισμός τον χαμό του Μπάλντοκ, ταυτόχρονα με την αγωνιστική πίεση για αποτελέσματα: «Δεν είναι σωστό, δεν είναι ηθικό να μιλήσω για τον τρόπο διαχείρισης. Είμαστε θλιμμένοι. Μπορούμε να προσφέρουμε σεβασμό στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Αφιερώνουμε όλη τη χρονιά στη μνήμη του Τζορτζ», είπε ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο
Intime