Γιάννης Κώτσιρας: Ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του ΟΦΗ, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή μιλώντας στην κάμερα της Cosmote να αναφέρεται τόσο στο αποτέλεσμα, όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στους Πράσινους μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Θα ήθελα αρχικά να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Τζορτζ και να ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε την ψυχολογία μας εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Καταλαβαίνετε κι εσείς ότι πολλές φορές όταν πηγαίνουμε για παιχνίδια, στα ξενοδοχεία κτλ περνάμε ώρες και μέρες σαν να είμαστε πραγματική οικογένεια. Καταλαβαίνετε πόσο εύκολο είναι το δέσιμο μεταξύ μας και πόσο δύσκολο να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε. Παίζουμε και για τον Τζορτζ από εδώ και πέρα, στην ψυχή και το μυαλό μας είναι πάντα εδώ».

Για το αν είχε «κυκλώσει» η ομάδα αυτό το ματς: «Το έχουμε βάλει σαν προτεραιότητα. Είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή και να πετύχουμε από εδώ και πέρα κάτι καλό για να το αφιερώσουμε στον Τζορτζ».

Για το εάν ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να μεγαλώσει τα διαστήματα που παίζει καλά: «Σίγουρα θέλουμε να βελτιώσουμε αυτά τα καλά διαστήματα, να αποδίδουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Να δημιυοργούμε περισσότερο μπροστά και να κινδυνεύουμε λιγότερο. Δεν είναι εύκολο γιατί και στην διακοπή των Εθνικών έλειπαν πολλοί παίκτες. Ο προπονητής δεν μπορεί να δουλέψει εύκολα αυτά που θέλει. Πολλές μεταγραφές έγιναν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και μέσα από τα παιχνίδια προσπαθούμε να βρούμε χημεία. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι», είπε ο Γιάννης Κώτσιρας.