Βασίλης Δημητριάδης: Δηλώσεις αναφορικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μιλώντας στην εκπομπή AEK Talk και πήρε θέση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου με ατάκες που βάζουν... φωτιές.

«Όσο διάθεση υπάρχει για να κάνετε μία υγιή εκπομπή. Ημουν μάρτυς ενός σόου ενός ανθρώπου, αν μπορώ να τον θεωρήσω άνθρωπο. Ειχε σκοπό μονο να δυναμιτίσει. Όταν υπάρχει κυβέρνηση, να σταματήσει αυτή η τοξικότητα, να υπάρχουν οικογένειες στο γήπεδο. Κανει προσπάθεια η κυβέρνηση. Γιατι το δυναμιτίζει αυτός ο κλόουν, τι θελει να κερδίσει; Μία ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα όπως το πήρε. Το πρώτο πραγμα που τον ενδιέφερε ήταν να διαμαρτύρεται με σκοπό να δυναμιτίσει το ματς. 

Δεν σέβεται την προσπάθεια της κυβέρνησης για να υγιές πρωτάθλημα; Δεν σέβεται που τρώει ψωμί εδώ; Γιατι προκαλεί τον κόσμο. Με βοήθησε ο θεος που δεν ημουν στον πάγκο, δεν ανέχεται αυτός ο άνθρωπος. Λέει πράγματα για το 2018. Σταματήστε τον! Προσπαθεί η κυβέρνηση Αυτός τι θέλει να προκαλέσει. Με ένα μπουκάλι τιμωρήθηκε μία ομαδα. Έβλεπα και έλεγα τι κανει εδω; Σκοπός του ήταν να διακοπεί το ματς. Πόσο να αντέξει ο κόσμος της ΑΕΚ; Πετάγονται 15 άτομα σε κάθε φαση. Ποδόσφαιρο ειναι, γιατι κανει αυτό το σόου. Επιτίθεται σε όλους, κανει χειρονομίες. Φουσκωτοί τον προστατεύουν . Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές, όχι οι προπονητές.

Ο άνθρωπος μιλά ακόμη για το 2018. Το έζησα το 18 τι έγινε, πως κοιμήθηκε και πως ξύπνησε. Να σου πω το έγκλημα που έκανε; Ο Σλοβένος που δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι; Θαυμάζω τον κόσμο της ΑΕΚ που έμεινε ήρεμος. Ήταν αδιανόητο το αποψινό, προκαλούσε αυτός και όλος ο πάγκος. Θέλουνε να προκαλέσουν βία; Όποια είναι καλύτερη ομάδα να το πάρει, όχι με τον τρόπο που κάνει αυτός. 

Προκαλεί βία και φανατισμό. Έτσι πλακώνονται τα 15χρονα και τα 16χρονα. Πρέπει να του πει κάποιος «Σταμάτα!». 3 λεπτά καθυστέρηση δεν γίνεται ούτε σε σχολικό πρωτάθλημα. Έδωσε όχι μόνο τα σπόρια, τα πάντα. Μπορούσε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ αλλά όχι έτσι ρε φίλε. Αυτός ο Λανουά τι μας έφερε; Που είναι οι Elite που θα έφερνες που έλεγε η συμμαχία; Θέλουν να μας διαλύσουν το πρωτάθλημα; Δεν ξέρω τι θέλουν. Φτάνει πια!», είπε ο Βασίλης Δημητρίαδης.