Για… δαιμονοποίηση του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολιάζοντας όσα καταλογίζονται στον Ρουμάνο προπονητή για το επεισοδιακό φινάλε στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (1-1).

«Υπάρχει ένα μένος κατά του Λουτσέσκου, ψάχνουν ποιος θα πρωτοπεί κάτι εναντίον του για να ψάξει μια θέση στη νέα κατάσταση. Εγώ προσωπικά επισημαίνω και τα στραβά του, αλλά δεν είδα να έχει την ίδια αντιμετώπιση ο Αλμέιδα όταν έπιασε από τον λαιμό έναν άνθρωπο πέρσι στην Τούμπα», ανέφερε.

Όσο για το αν θα απαντήσει ο ΠΑΟΚ στη δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σαββίδης να μπει σε αυτή τη διαδικασία, δεν το κάνει».

Αναφορικά με την εικόνα του ντέρμπι είπε: «Ο Λουτσέσκου επένδυσε στους παίκτες που δεν έφυγαν με τις εθνικές τους και δικαιώθηκε. Ειδικά με τον Λόβρεν, που ήταν εξαιρετικός. Δεν πήγε σε build up, όπως έκανε ακόμη και με τη Γαλατάσαραϊ, αλλά ανταποκρίθηκε άριστα στα γεμίσματα της ΑΕΚ. Για λίγα διαστήματα έπαιξε το γνωστό γρήγορο ποδόσφαιρο, γιατί δεν είναι πολύ καλά οι… μπροστά. Παρ’ όλα αυτά, χωρίς τους μεσοεπιθετικούς του σε καλή κατάσταση, ο ΠΑΟΚ παραμένει πρώτος».