Super League: Ο Στεφάν Λανούα μετά τη Λαμία (σ.σ είχε ταξιδέψει εκεί το Σάββατο για να δει από κοντά τον διαιτητή Κατοίκο), έδωσαν κανονικά το παρών στην «OPAP Arena» και η βαθμολογία του στον Σλοβένο Ομπρένοβιτς ήταν 7,8. Ένας βαθμός κοντά στην βάση, αλλά ο χαμηλότερος από αυτούς που έχουν πάρει οι ξένοι διαιτητές που ήρθαν ως τώρα στην Ελλάδα (Βίντσιτς, Ζίμπερτ, Στίγκεμαν, Όσμερς, Παϊρέτο). 

Ο Ράντε Ομπρένοβιτς
Intime

Μένει να φανεί αν αυτός ο βαθμός έχει να κάνει με λάθη που έκανε ο Σλοβένος στον πειθαρχικό έλεγχο του παιχνιδιού ή με αμφισβητούμενες φάσεις, όπως το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ, σε μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Λιβάι Γκαρσία ή και τον ακριβή χρόνο των καθυστερήσεων του αγώνα.

Από εκεί και πέρα τον καλύτερο βαθμό από τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής πήρε ο Άγγελος Ευαγγέλου (8,8) από την Αντωνία Κόκοτου για το παιχνίδι Ατρόμητος – Παναιτωλικός στο Περιστέρι, ενώ τον ακολούθησαν οι Κατσικογιάννης (8,6) από τον Θανάση Ευθυμιάδη στο Βόλος – Πανσερραϊκός και ο Τσιμεντερίδης (8,5) από Μιχάλη Κουκουλάκη στο Ολυμπιακός – Λεβαδειακός. Τέλος 8,2 απέσπασε ο Θανάσης Τζήλος από τον Χαράλαμπο Καρατζά για το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και 8 ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τον Δημήτρη Κύρκο στο Άρης – Καλλιθέα.

Πηγή: metrosport.gr

Ο Τάσος Μπακασέτας
Intime