Μετά από ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, πάρθηκε η απόφαση ώστε οι Πρωταθλητές Ελλάδας να ετοιμάσουν μια καταγγελία στον υπουργό, Ιωάννη Βρούτση για την ανησυχητικά αυξανόμενη αυθαίρετη βία της Αστυνομίας που ξεκινάει από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά επίσης ζήτησε άπαντες να είναι στο πλευρό του Ράζβαν Λουτσέσκου, λόγω των επιθέσεων που δέχεται με την επίμονη στοχοποίησή του, επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζεται πως προφανώς τη συμπεριφορά του Ρουμάνου τεχνικού δεν μπορεί να την υποδεικνύει κανείς αντίπαλος, υπάλληλος ή ποδοσφαιριστής.

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να τηρηθεί ο απαρέγκλιτος κανόνας του να μην υπάρξει απάντηση σε ιδιοκτήτες ομάδων. Ειδικά για την δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου τόνισε ότι είναι πολύ νέος στο ποδόσφαιρο ακόμη και ο ΠΑΟΚ οφείλει να του δώσει το χρόνο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ΑΕΚ και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή.