Ραζβάν Λουτσέσκου: Διαστάσεις και στη Ρουμανία παίρνουν τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά, με μερίδα του Τύπου της πατρίδας του να σημειώνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime

«Ο Ρουμάνος τεχνικός ζει υπό τεράστια πίεση στη Θεσσαλονίκη, ειδικά από τη στιγμή που ο ελληνικός Τύπος έγραψε ότι η σχέση του με το αφεντικό Ιβάν Σαββίδη επιδεινώθηκε μετά την ήττα από την Στεάουα στο Europa League. Ο Λουτσέσκου έπαθε νευρικό κλονισμό μετά την φάση του Πηλιου με τον Ότο.  Στο τέλος του αγώνα, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε κάποιες προκλητικές χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ σχετικά με τον αγώνα του 2018 μεταξύ των δύο ομάδων όπου το αφεντικό του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε τότε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο. Υπήρξε ένταση και ο Λουτσέσκου  τελικά απομακρύνθηκε χθες από το γήπεδο περικυκλωμένος από σωματοφύλακες», αναφέρει η fanatik.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε προκλητικές χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θυμήθηκε ξανά το περίφημο επεισόδιο από το 2018, όταν θεωρεί ότι του «έκλεψαν» τίτλο», σημειώνεται στην ρουμανική as.

«Η φάση που τον πείραξε περισσότερο ήταν μια μονομαχία για την μπάλα με Πήλιο και Ότο και το φάουλ δόθηκε για την ΑΕΚ. Αμέσως μετά ο Ρουμάνος διαμαρτυρήθηκε έντονα. Μετά το τέλος του ντέρμπι ο Λουτσέσκου έκανε μια χειρονομία υποδηλώνοντας κλοπή, στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Στο τέλος γρήγορα τα πράγματα έγιναν τεταμένα και αρκετά μέλη του επιτελείου του ΠΑΟΚ περικύκλωσαν τον Λουτσέσκου και τον συνόδευσαν εκτός γηπέδου, πιθανότατα για να αποτρέψουν μια πιθανή κόκκινη. Όμως, πριν μπει στη φυσούνα, ο Λουτσέσκου κατάφερε να κάνει μια χειρονομία που υποδηλώνει κλοπή και ένα μέλος του προσωπικού έβαλε αμέσως το χέρι του πίσω.  Εάν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ειδοποιηθούν, ο Λουτσέσκου κινδυνεύει με τιμωρία. Παρόμοια περίπτωση συνέβη το 2010 όταν ο Μουρίνιο προπονούσε την Ίντερ και έκανε χειρονομία για χειροπέδες και τιμωρήθηκε με τρεις αγώνες», αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας digisport για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.