Στις διαρροές από πλευράς ΠΑΟΚ περί απάντησης του Ιβάν Σαββίδη στην ανακοίνωση του Μάριου Ηλιόπουλου απαντά με τον ίδιο τρόπο η ΑΕΚ.

«Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες, όπως δημοσιοποιήθηκαν σήμερα 21/10 στις 9:18 π.μ.» λένε απ'την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και συμπληρώνουν με νόημα:

«Όσο για τις διαρροές από πλευράς της άλλης ομάδας που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή τους και οι οποίες δεν είναι καν επίσημες δηλώσεις, η ΑΕΚ απαντά: «Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί... Ο νοών νοείτω...».

Πως προέκυψε αυτό; Η φράση στην ανακοίνωση του Ηλιόπουλου «Οι ΓΝΗΣΙΕΣ Προσφυγικές Ομάδες έχουν Πολιτισμό, Κουλτούρα και Παιδεία, μέγιστα Αγαθά!» φαίνεται πως ενόχλησε τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι διαρροές των «ασπρόμαυρων» υποστήριζαν, ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του και τους τόνισε πως ο ΠΑΟΚ οφείλει να του δώσει το χρόνο στον Μάριο Ηλιόπουλο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ΑΕΚ και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή. Τέλος, ο Μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν ξέχασε να αναφερθεί στα χαρακτηριστικά και τις αρχές των προσφύγων, μέσα από τις οποίες ζει όλο το «ασπρόμαυρο» κλαμπ.