Τους τρεις βαθμούς τής νίκης που είχε ανάγκη κατέκτησε ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο Γεντί Κουλέ, στη βαριά σκιά τού θανάτου τού Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι παίκτες τού Ντιέγκο Αλόνσο δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο ματς, παρόλα αυτά μάζεψαν τους τρεις βαθμούς και πιστώθηκαν χρόνο και ηρεμία για το επόμενο διάστημα, με το sportdog να επικοινωνεί με τον Μανώλη Σαρρή, αρχισυντάκτης τής ιστοσελίδας Gentikoule.gr, σε μια συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον.

"Κέρδισε χωρίς να είναι καλύτερος ο ΠΑΟ - Ξεχώρισαν Αράο και Τσέριν - Τρομερό ματς από Τετέ"

"Αντικειμενικά ο Παναθηναϊκός κέρδισε χωρίς να είναι καλύτερος του ΟΦΗ. Ουσιαστικά για τους γηπεδούχους χάθηκε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός στην κανονική ροή αγώνα δεν είχε φάση, από δύο στημένα είχε κάποιες ευκαιρίες. Το γενικό νόημα είναι ο Παναθηναϊκός κέρδισε ενώ ήταν καλύτερος ο ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε μόνο μια φάση, ο ΟΦΗ είχε δοκάρι και φάσεις που μπορούσε να σκοράρει. Αλλά οι γηπεδούχοι δεν πήραν βοήθειες από τις αλλαγές και μετά το 60ο-70ο λεπτό κράτησε το σκορ ο Παναθηναϊκός", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο καλός συνάδελφος από την Κρήτη.

Ποιος ξεχώρισες από τον Παναθηναϊκό;

"Ο Τετέ, ο Τσέριν και ο Αράο πήγαν καλά. Ειδικά ο Τετέ έκανε τρομερό ματς με τον ΟΦΗ".

"Δώστε την μπάλα στον Τετέ και ο,τι κάνει - Καθυστερήσεις για να πάρουν το ματς - Ομαλή μετάβαση με τον προπονητή στον ΟΦΗ"

Θεωρείς ότι οι Πράσινοι ήταν επηρεασμένοι από τον χαμό του Μπάλντοκ;

"Είχε πολύ κακή η εικόνα ο Παναθηναϊκός, αν και είναι το θέμα τού Μπάλντοκ στη μέση και δεν γίνεται να μην έχει επηρεάσει. Αλλά γενικά είχε κακή εικόνα, είχε εικόνα ομάδας "Δώστε την μπάλα στον Τετέ και ο,τι κάνει". Έκανε τρομερό το ματς με τον ΟΦΗ ο Τετέ. Επίσης, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι καθυστερήσεις που έκαναν, χωρίς να ξέρω αν είχαν άγχος και πίεση για να πάρουν τη νίκη".

Θα μου πεις δύο λόγια και για την αλλαγή προπονητή στον ΟΦΗ:

"Επειδή ήταν η διακοπή στη μέση και ήρθε προπονητής που γνώριζε τη Σούπερ Λιγκ, έχει γίνει μια ομαλή μετάβαση στον ΟΦΗ".