Δημήτρης Καπετανόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλώντας για την εμφάνιση της άλλοτε ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων στάθηκε στις επιλογές του Λουτσέσκου, τις επιστροφές παικτών αλλά και τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά γρανάζια στην μηχανή του Ρουμάνου τεχνικού.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Για το αν ήταν σωστή η επιλογή του Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει περισσότερο παίκτες που είχε στη διάθεσή του κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες: «Κατά 90%, ναι! Ίσως εκεί στην θέση των στόπερ υπήρχε πρόβλημα. Μόνος του ο Κεντζιόρα δεν μπόρεσε να μαρκάρει το «θηρίο», τον Πιερό. Αλλά γενικότερα η ομάδα ήταν πολύ καλή!»

Τι του άρεσε περισσότερο στην γενικότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ: «Σε όποιον αγώνα και να αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, είναι πάντα ομάδα, με αρχή μέση και τέλος στο παιχνίδι της. Ήταν πολύ οργανωμένη σε όλους του τομείς. Δεν δέχθηκε ιδιαίτερες φάσεις και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα γκολ για να πάρει το ματς».

Για την επιστροφή του Μπράντον Τόμας αλλά και του Κωνσταντέλια, που δεν έπιασαν το απόλυτο της απόδοσής τους: «Ο Μπράντον είναι ένας παίκτης που είχε λείψει πολύ, και ο Τσάλοφ όμως μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα. Όμως ο Μπράντον έχει δώσει ήδη πολλά και θα μπορούσε να δώσει πολλά περισσότερα αν ήταν από την αρχή, θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ ψάχνεται ακόμη, δεν είναι η ομάδα που ήταν τα προηγούμενα  χρόνια. Ενώ ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι πολύ καλός σε όλα τα επίπεδα».

Για το αν ο Όττο έπαιξε καλύτερα ως αριστερό μπακ, μετά την αλλαγή του Μπάμπα: «Ο Μπάμπα είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου, θα μπορούσε να παίζει σε πολύ μεγάλο σύλλογο, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν. Είναι και επιθετικά και αμυντικά πολύ καλός. Ενώ ο Όττο είναι καλύτερος στα αμυντικά. Άκρως απαραίτητο κομμάτι ο Μπάμπα. Για μένα είναι ο κορυφαίος παίκτης τους ΠΑΟΚ».

Τέλος, για το αν η εμφάνιση στην Opap Arena δίνει ώθηση στον ΠΑΟΚ για τα απανωτά παιχνίδια που ακολουθούν«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα πρέπει να βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχει βάθος στον πάγκο με ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας . Αναγκαστικά θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει και ένα ροτέισιον αλλά ο προπονητής ξέρει να το διαχειριστεί», είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime