Ο Άρης τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα, είναι στην κορυφή και σειρά παίρνει το ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον Άκη Μάντζιο να στέλνει το μήνυμα στους παίκτες του για άλλο ένα τρίποντο.

Στην προπόνηση της Τρίτης (22/10) ο τεχνικός των «κίτρινων» μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση ενάντια στην Καλλιθέα, τονίζοντας ότι με την ίδια προσέγγιση θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια και αυτό ισχύει κι εν όψει της κόντρας με το «τριφύλλι» στο ΟΑΚΑ.

Ο Άκης Μάντζιος
InTime/ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΘΩΝΑΙΣ

«Θέλω να σας συγχαρώ για τη νίκη και την εμφάνιση. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και με υπομονή ήρθε η νίκη που ήταν σημαντική από πολλές απόψεις απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε μαζική άμυνα.

Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια προσέγγιση σε όλα τα ματς. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Με το ίδιο πνεύμα θα συνεχίσουμε και με την ποιότητα που έχουμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα ακόμη. Τώρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Μας περιμένει ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς το οποίο θα προσεγγίσουμε όπως όλα μέχρι τώρα», είπε ο Μάντζιος.

Oι παίκτες του Άρη
InTime/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ