Μια σημαντική παρέμβαση για τη συμμετοχή των Ελλήνων ποδοσφαιριστών έκανε ο Γιώργος Μποροβήλος. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στην ανάγκη να γίνουν κινήσεις για την παρουσία περισσότερων Ελλήνων στις ομάδες της Super League.

Ο παράγοντας της αρκαδικής ομάδας μίλησε για την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών της Masia στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, καθώς εκπροσωπείται  με εννιά παίκτες κόντρα στην Μπάγερν, με τον ίδιο να τονίζει πως πρέπει να γίνουν κινήσει για ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο στις ομάδες μας.

Αναλυτικά ανέφερε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε προαπαιτούμενο να αγωνίζονται δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν βάθος Ελλήνων και στον πάγκο, μία κίνηση που θα βοηθούσε και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Θα έλεγα ότι αν θέλουμε όλοι να δούμε ένα καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα θα πρέπει να σκύψουμε πάνω από αυτό το πρόβλημα. Πολλές φορές οι ομάδες δεν επιλέγουν να αναδείξουν παίκτες από τις ακαδημίες τους, επιλέγοντας μία έτοιμη λύση από το εξωτερικό η οποία είναι προσωρινή λύση. Οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος έχουν πλούσιο υλικό που δυστυχώς μένει αναξιοποίητο».