Μια πολύ-πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία έχει φτάσει στα αυτιά του sportdog τα τελευταία 24ωρα που αφορά τον ιδιοκτήτη ομάδας τού Big 4 και τις βλέψεις που έχει για τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, το χαρτοφυλάκιο της ομάδας που διαχειρίζεται είναι πολύ-πολύ μεγάλο (μιλάμε για ομάδα Big 4 άλλωστε!), παρόλα αυτά φαίνεται ότι θέλει να επενδύσει σε μια ακόμα ομάδα στην Κύπρο! Ποια είναι αυτή η ομάδα που θέλει να επενδύσει; Αυτό ακόμα δεν μπορούμε να το γράψουμε.

Πάντως τις τελευταίες μέρες στα ποδοσφαιρικά στέκια τής Μεγαλονήσου συζητείται έντονα η εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο της χώρας - Έτσι κι αλλιώς υπάρχει στην Κύπρο μεγάλος όγκος οπαδών τού κλαμπ που έχει στην κατοχή του στην Ελλάδα, κι αυτό μετράει πολύ.

Γενικά ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης έχει εμπλοκή με τον χώρο του ποδοσφαίρου εκτός Ελλάδας και πριν από κάμποσο καιρό υπήρχε σύνδεση του ονόματός του με σύλλογο από γειτονική χώρα, που σε γενικές γραμμές έχει καλές επαφές. Παρόλα αυτά για την ώρα δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι περισσότερο, καθώς αυτό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα είναι, για την ώρα, καπνός.

Θα αναρωτηθεί κάποιος: Όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει και φωτιά; Προφανώς, ναι. Αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζεται άλλη διαχείριση η πληροφορία από το να γράψουμε "Αυτός αγοράζει αυτή την ομάδα στην Κύπρο". Μην αποκλείσετε, πάντως, να είναι πιο εύκολο να γράψουμε και το ποιος αλλά και για ποια ομάδα ενδιαφέρεται...