Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και είναι περισσότερο σημαντικό μετά την ήττα της ΑΕΚ. Μέσα σε 3-4 αγωνιστικές, έχει τη δυνατότητα να φτάσει την ΑΕΚ, η οποία δεν είναι στην κορυφή, αλλά έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα και με αυτά που μας έχει διδάξει, όλες οι ομάδες είναι ζωντανές στη μάχη του τίτλου. Δεν είναι εύκολο να κυνηγάς τρεις ή τέσσερις αντιπάλους, μπορεί να μειώσει τη διαφορά από τον Άρη και να δούμε αν θα έρθει κάτι άλλο από την Τρίπολη ή την Τούμπα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Τσέλσι. Ο μόνος δρόμος για να πλησιάσει ο Παναθηναϊκός την κορυφή είναι, αν καταφέρει να κερδίσει τον Άρη, μετά έχει παιχνίδια και αν είναι σοβαρός, που μπορεί να μην είναι ντέρμπι και θα πρέπει από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα. Στο πρωτάθλημα υπάρχει μία βελτίωση σε σχέση με τα τρία πρώτα ματς, οπότε όσον αφορά την απόδοσή του, θα πρέπει να τον συγκρίνουμε με αυτό που πρέπει να εμφανίζει στο γήπεδο», πρόσθεσε.