Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος το βράδυ της Κυριακής απέναντι στον Άρη, όμως και πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, ενώ μετά το 1-1… εξαφανίστηκε και από το γήπεδο. Η κριτική πλέον για τον Ντιέγκο Αλόνσο είναι πιο έντονη από ποτέ και όλοι εκτιμούν/περιμένουν, πως αργά ή γρήγορα θα κληθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιό του.

Κόντρα όμως σε όλα τα ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει πως ακόμα τον στηρίζει. Τουλάχιστον επικοινωνιακά, καθώς με διαρροή μετά το παιχνίδι απέναντι στην Θεσσαλονίκης, οι Πράσινοι ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή. Ούτε ψάχνουν ούτε φεύγει!

Το κλίμα πάντως είναι πολύ βαρύ και ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται προτάσεις στην ΠΑΕ από μάνατζερ εκτός και εντός Ελλάδας. Για τεχνικούς που είναι ελεύθεροι και οι οποίοι θεωρούν ότι ταιριάζουν στο πανάκριβο πρότζεκτ του Τριφυλλιού. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών ξέρουν πολύ καλά τόσο την ομάδα και ρόστερ της όσο και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Αλαφούζος ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, κάτι που λογικά θα γίνει τα επόμενα 24ωρα, προς το τέλος της εβδομάδας και μετά την επιστροφή από την Αγγλία, όπου θα βρεθεί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μπορεί πάντως ο Αλόνσο ακόμα να μη φεύγει, ωστόσο υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που μετράει… μέρες στην ομάδα. Και δεν αναφερόμαστε σε παίκτες που δεν υπολογίζονται εδώ και μήνες, αλλά σε κάποιον που πληρώνεται πολύ ακριβά και έχει παίξει φέτος τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Αντράζ Σπόραρ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΟΦΗ και Τσέλσι ο Σλοβένος είχε μία ίωση. Έμεινε εκτός αποστολής στο πρώτο και πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο. Όμως χθες, δεν υπήρχε ούτε στον πάγκο, με προσωπική απόφαση του προπονητή, ο οποίος έχει τρομερά παράπονα από αυτόν.

Η επιστροφή λοιπόν του Φώτη Ιωαννίδη, σπρώχνει ακόμα πιο κοντά στην έξοδο τον Σπόραρ, ο οποίος αν φέρει πρόταση τον Ιανουάριο, θα αποχωρήσει, καθώς είναι πλέον 3ος πίσω και από τον Αλεξάνταρ Γερεμέγιεφ. Τον Γενάρη άλλωστε θα έρθει κι άλλος φορ και μάλιστα με μεγάλο συμβόλαιο, όπως έχει διαβάσει στο Sportdog.gr εδώ και μέρες. Θα είναι παίκτης που θα παίζει στα… ίσια τον Ιωαννίδη και θα μπορεί να παίξει σε πολλά παιχνίδια και ως βασικός!