Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην Τούμπα και ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε στο bwinΣΠΟΡ FM 94.6 για το άσχημο αποτέλεσμα σε ακόμα ένα ντέρμπι και στο γκολ που... αγνοείται.

«Με αυτή την εικόνα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Προφανώς οι δύο αναμετρήσεις την εβδομάδα είναι πάρα πολλές και η ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Η ΑΕΚ έβαλε δύο γκολάρες από τα 25 μέτρα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε τρεις ευκαιρίες από τα τρία μέτρα. Πλέον θα πρέπει να κοιτάει και προς τα κάτω, καθώς ο Άρης πλησιάζει επικίνδυνα. Υπάρχουν λάθη στην επιλογή της 11άδας και αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Έπρεπε να παίξει ο Πέλκας και αυτό έγινε ξεκάθαρο από πολύ νωρίς.

Κατάφερε να γυρίσει την εικόνα του ματς, έκανε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μόνο ο Μπάμπα θυμάται το τι σημαίνει γκολ στην ομάδα, όλοι οι υπόλοιποι το έχουν χάσει, κάτι που πέρσι δεν ίσχυε», είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.