Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει από την Ολλανδία με ψυχολογία στα… τάρταρα, με μία ντροπιαστική ήττα που θα πρέπει να ανατρέψει την επόμενη Πέμπτη για να πάρει μία υποχρεωτική πρόκριση στην Ευρώπη και με νέους τραυματίες, καθώς αποχώρησαν με προβλήματα οι Μπακασέτας και Πάλμερ Μπράουν.

Φυσικά, το Τριφύλλι επιστρέφει και με έντονη… μουρμούρα και απογοήτευση από τον κόσμο, αλλά και πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις επιλογές του Ρούι Βιτόρια. Ο Πορτογάλος προπονητής ρίσκαρε, αποφάσισε να κάνει ροτέισον σε κάποιες θέσεις και το πλήρωσε. Βέβαια, ροτέισον δεν γίνεται φέτος μόνο σε μία θέση, καθώς ο Μλαντένοβιτς είναι βασικό αριστερό μπακ ακόμα και στα φιλικά.

Και ο λόγος φυσικά είναι πως ο Φίλπ Μαξ με συμβόλαιο 1.1 εκατομμυρίου… αγνοείται. Ο Γερμανός ταξίδεψε στην Ισλανδία, όμως είδε και αυτό το παιχνίδι από τον πάγκο, εξέλιξη που δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι ο Βιτόρια δεν τον υπολογίζει. Άλλωστε, ο Πορτογάλος έχει ενημερώσει από τον Δεκέμβριο ότι χρειάζεται αριστερό μπακ, όπως είχατε διαβάσει στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr, ωστόσο η εισήγησή του δεν έγινε δεκτή!

Το γιατί οι Πράσινοι δεν κινήθηκαν για αριστερό μπακ "ζεστά" τον Γενάρη ( ακόμη και του Βήχου από τον Λεβαδειακό με την σπουδαία σεζόν) είναι ένα εύλογο ερώτημα. Κάποιοι θεωρούν πως την τελική απόφαση την πήρε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος έκρινε πως δεν μπορεί να έρθει κι άλλος παίκτης με μεγάλο συμβόλαιο στην ίδια θέση και να πάρει ο ίδιος ένα τόσο μεγάλο ρίσκο.

Ο Βιτόρια πάντως ήθελε αριστερό μπακ και το δείχνει τώρα με τον… ξεκάθαρο τρόπο, αν και αυτός που θα πληρώσει τη διαφωνία του με τον Τεχνικό Διευθυντή, είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς μοιάζει αδύνατον πλέον να βγουν όλα τα δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, στην τελική ευθεία, με έναν κουρασμένο και ταλαιπωρημένο παίκτη!