Πεπεισμένος ότι η Εθνική μπορεί να κερδίσει την Αγγλία μέσα στο «Γουέμπλεϊ» δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (10/10) για το Nations League o διεθνής αριστερός μπακ είπε αρχικά: «Όλα τα παιδιά θέλουμε να δείξουμε τι είμαστε σαν ομάδα. Είναι όνειρο για όλους μας να παίζουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο. Θα πάμε για τη νίκη, για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε.

Το μηδέν είναι το πιο σημαντικό. Σε κάθε ματς θα έχεις κάποιες φάσεις, όμως αν δεν κρατήσεις το μηδέν, το γκολ δεν μετράει. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να πάμε σωστά στις φάσεις και όχι αντιαθλητικά».

Ο Κώστας Τσιμίκας
InTime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επίσης, ο άσος της Λίβερπουλ ανέφερε:

Για το ότι θα παίξει αντίπαλος με τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Άρνολντ: «Ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον. Μιλήσαμε πολλές φορές για τον πόνο που αισθανόταν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι και πάλι σε θέση να αγωνίζεται. Κατά τη γνώμη μου, είναι ο Νο1».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος λόγω του ότι δεν έχει ξεκινήσει σε πολλά ματς: «Όσο περισσότερη προπόνηση κάνεις τόσο καλύτερα αισθάνεσαι. Η θέση μου είναι ασταθής, αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι 100% συγκεντρωμένος. Τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα είναι πολύ ιδιαίτερα και πρέπει να είμαι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσω με ασίστ».

Ο Τσιμίκας και ο Γιοβάνοβιτς
InTime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ