Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού στην Γλυφάδα και αν δεν ήταν τραυματίας θα βρισκόταν στο Λονδίνο με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με την Αγγλία για το Nations League.

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ακόμη συγκεχυμένες για την ώρα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ' το μεσημέρι της Τετάρτης χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Η τελευταία εμφάνιση του Τζορτζ Μπάλντοκ με τη γαλανόλευκη ήταν στις 26 Μαρτίου στον τελικό με την Γεωργία στο ματς που οδηγούσε στο Euro 2024. Ο διεθνής μπακ αγωνίστηκε για περισσότερη από μια ώρα και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.