Εθνική Ελλάδας: Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν ο σούπερ σταρ της Εθνικής ομάδας στο Γουέμπλεϊ. H απουσία του τραυματία Ιωαννίδη, είχε ως αποτέλεσμα να πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα με την Αγγλία, ο χαρισματικός σκόρερ της Μπενφίκα. 

Σκόραρε, μάλιστα, δύο φορές χαρίζοντας τη νίκη στην εθνική μας. Έβαλε κι άλλο γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι γονείς του, Εφη και Κώστας, έχασαν την ευκαιρία να είναι παρόντες στο Γουέμπλεϊ και να γιορτάσουν τη μεγάλη εμφάνιση του Βαγγέλη. Στο μακρινό Ρίο της Βραζιλίας βρίσκονταν χθες κι έτσι υποχρεώθηκαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μετά από επίμονες μάλιστα προσπάθειες, από την τηλεόραση κάνοντας με τους φίλους τους την δική τους σε privet κερκίδα σε χώρο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν. Κι όπως ήταν επόμενο ξέσπασαν όλοι όταν ο Βαγγέλης πέτυχε το πρώτο γκολ.

Ορθια η μητέρα του κουνώντας ένα μαντήλι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της. Ακόμη κι όταν κάποιος από την παρέα της ζήτησε να συγκρατηθεί, γιατί είχε πολύ χρόνο για να λήξει η ο αγώνας, η Εφη Παυλίδου δεν έδειξε να πτοείται: «Πέτυχε γκολ στο Γουέμπλεϊ…» ακούγεται να λέει, γεμάτη καμάρι για το παλληκάρι της. Κι όπως ήταν επόμενο το σκηνικό του πανηγυρισμού, ανέβηκε από φίλο της παρέας στα social media.

Πηγή: metrosport.gr