Ο γνωστός Αλβανός ποδοσφαιριστής Μεργκίμ Μπερίσα έδωσε τέλος στη σχέση του με ένα μοντέλο, όπως ​​ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram.

«08.08.2024», ήταν η λεζάντα που έβαλε στην ανάρτηση, ενώ η φωτογραφία δείχνει τον ίδιο ντυμένο γαμπρό και τη σύντροφό του, νύφη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edi Reçica Photographer (@edirecica)

Πώς έμαθε το... κέρατο

Ο Μπερίσα είχε μπλεχτεί σε ερωτικό σκάνδαλο, αφού η πρώην αρραβωνιαστικιά του ομολόγησε δημόσια ότι ο ποδοσφαιριστής την απάτησε με την κολλητή της φίλη.

Η Βέσα Βλασαλίου δήλωσε ότι υπέφερε πολύ από την απιστία του ποδοσφαιριστή και παρά το γεγονός ότι οι φίλοι της της είπαν ότι ο Μεργκίμ Μπερίσα την αντικατέστησε με φίλη της, εκείνη αρνήθηκε να το πιστέψει.

«Η καρδιά μου είναι πολύ ραγισμένη, αλλά ο πόνος περνάει. Με πρόδωσε ο πρώην αρραβωνιαστικός μου, με την καλύτερη μου φίλη. Οι φίλοι μου άνοιξαν τα μάτια τους. Τον είχα συγχωρέσει για το καλό μου, αλλά δεν θα το ξεχνούσα ποτέ», είχε πει το μοντέλο.

«Η κόρη σου πήρε τον άντρα μου»

Η Βέσα  είπε ότι ο ποδοσφαιριστής εθεάθη με μια κοπέλα στη Γερμανία, ενώ βρισκόταν στην Ελβετία και του το είχε πει μια φίλη της. Εκείνη τη στιγμή ανακάλυψε ότι η κοπέλα δίπλα στο αγόρι της ήταν η καλύτερή της φίλη και έστειλε μήνυμα στον πατέρα της λέγοντας «η κόρη σου πήρε τον άντρα μου».

Της έγραψα «τι άνθρωπος είσαι που βγαίνεις με τον αρραβωνιαστικό μου», μου είπε ότι «βγήκα για σένα», ήταν κανονικό ψέμα. Ήταν Αλβανίδα από το Γκλίλαν. Την πίστεψα και έγραψα στον πατέρα της «Του είπα ότι η κόρη σου πήρε τον άντρα μου». Αλλά ως αφελής, όταν μου είπε ότι δεν είναι αυτή, έγραψα ξανά στον πατέρα της «Λυπάμαι», είπε η Βέσα.

Ενώ αποκάλυψε ότι ο ποδοσφαιριστής βγήκε δημόσια με τη φίλη της, δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους και την ημέρα που είχαν προγραμματίσει τον γάμο, δημοσίευσε ένα emoji καρδιά για τη νέα του σύντροφο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by