Ο Κάρλος Γιούλο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και κατηγορεί τη μητέρα του ότι του έκλεψε τα χρήματά του εν μέσω ρήξης με τη λαμπερή κοπέλα του.

Ο 24χρονος αθλητής κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια, όμως, η μαμά του Αντζέλικα δεν θα γιορτάσει μαζί του μετά από μια ρήξη που αναπτύχθηκε σχετικά με τη σχέση του με το μοντέλο Χλόε Ανιελέιχ, η οποία γεννήθηκε στις Φιλιππίνες αλλά μεγάλωσε στην Αυστραλία .

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης ανέφερε στα social media πως: «Η μητέρα μου έκρινε την Chloe αμέσως λόγω του πώς ντυνόταν και συμπεριφερόταν. Η Χλόε κι εγώ μεγαλώσαμε σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Μεγάλωσε στην Αυστραλία και αυτή είναι η κουλτούρα που γνωρίζει. Είναι πολύ διαφορετικό από το πώς κινούμαστε, μιλάμε και ντυνόμαστε στις Φιλιππίνες.

Η κοπέλα μου έχει το δικό της εισόδημα. Ό,τι τη βλέπεις να χρησιμοποιεί και όλα τα ταξίδια της προέρχονται από τη σκληρή δουλειά της. Από την αρχή δεν της άρεσε η Χλόε, παρόλο που δεν την είχε γνωρίσει ούτε την είχε δει προσωπικά. Η σχέση μας χειροτέρεψε όταν άρχισα να βάζω όρια. Υπερασπίστηκα την Χλόε γιατί μου αρέσει», ανέφερε ο Φιλιππινέζος αθλητής.

Ο Γιούλo έχει επίσης κατηγορήσει την μητέρα του, Αντζέλικα ότι πήρε το χρηματικό έπαθλό του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Γυμναστικής του 2022.

 «Η μητέρα μου είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς μου και το μηνιαίο αθλητικό μου επίδομα. Όταν τελικά πήρα τον έλεγχο των λογαριασμών μου, ανακάλυψα ότι είχε βγάλει χρήματα», αποκάλυψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kulowi ʚ(╹.╹)ɞ (@chloeanjeleigh)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kulowi ʚ(╹.╹)ɞ (@chloeanjeleigh)