Η Μαντλίν Ράιτ, η παίκτρια που εγγράφηκε στο OnlyFans για να πετύχει ένα εξαιρετικό εισόδημα μετά την απόλυσή της από την Τσάρλτον το 2020 μετά από ένα αμφιλεγόμενο βίντεο στο οποίο εθεάθη να οδηγεί και να καταναλώνει ναρκωτικά , αποκάλυψε το μέλλον της μετά την αποχώρησή της από τη Λέιτον Όριεντ.

Η 26χρονη έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας από το ποδόσφαιρο μετά την αμφιλεγόμενη αποχώρησή της από την Τσάρλτον Αθλέτικ, ανακοινώθηκε από τη Chesham United FC Women με προπονητή τον Μάνι Ασάρε.

"Είναι ένα μεγάλο προσωπικό επίτευγμα για μένα, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από το ποδόσφαιρο, να παίξω ξανά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να ανέβω άλλα τρία επίπεδα, ένα ακόμη βήμα. Νιώθω πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία και ακόμα πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον σε αυτό το κλαμπ», μοιράστηκε η Madelene Wright με τους περισσότερους από 327.000 followers της στο Instagram.

Για να δουν το περιεχόμενο χωρίς λογοκρισία της, οι ακόλουθοί της θα έπρεπε να πληρώνουν 36 ευρώ το μήνα στην πύλη ενηλίκων.

Στο "OnlyFans" η ποδοσφαιρίστρια παρουσίαζε τον εαυτό της ως "αγγελικό πρόσωπο. Διαβολικές σκέψεις" .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madelene Wright (@madelene_wright)