Αν και βρέθηκε κοντά στον ΠΑΟΚ, εντέλει ο Παντελής Χατζηδιάκος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη, αποκαλύπτοντας τη συμβολή που είχε ο Ζέκα σε αυτή του την απόφαση.

Ο διεθνής στόπερ, μιλώντας στο κανάλι της δανέζικης ομάδας, ανέφερε σχετικά με όσα του είπε ο νυν άσος του Παναθηναϊκού και άλλοτε παίκτης των Σκανδιναβών: «Μίλησα με τον Ζέκα ήδη όταν ήταν στην Κοπεγχάγη και ήταν τόσο χαρούμενος για τους απίστευτους οπαδούς και μου είπε ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστά.

Μίλησα μαζί του επίσης την περασμένη Δευτέρα πριν πω τελικά “οκ” και μου είπε "πήγαινε φίλε… θα το λατρέψεις"».

O Παντελής Χατζηδιάκος
ΙnTime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Χατζηδιάκος είπε επίσης: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να έρθω σε έναν μεγάλο σύλλογο. Παρακολουθώ την Κοπεγχάγη και είχαμε επίσης κάποιες συζητήσεις το περασμένο καλοκαίρι που δεν οδήγησαν σε τίποτα, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Βλέπω μεγάλες ευκαιρίες στον σύλλογο, που παίζει πάντα για την πρώτη θέση και που παίζει στην Ευρώπη και αυτό σημαίνει πολλά για μένα, γιατί αγαπώ τις ευρωπαϊκές βραδιές.

O Zέκα
ΙnTime/ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μου αρέσει να οργανώνω την άμυνα και νιώθω άνετα με την μπάλα, βρίσκω καλές λύσεις με αριστερά και δεξιά και μου αρέσει να επικοινωνώ πολύ κατά τη διάρκεια των αγώνων. Νιώθω σε καλή κατάσταση μετά από μια δύσκολη προετοιμασία στην Ιταλία, αλλά δεν έχω παίξει τόσα πολλά παιχνίδια ακόμα. Αλλά ψυχικά και σωματικά νιώθω καλά και ανυπομονώ για τα πρώτα μου λεπτά για την Κοπεγχάγη».