Ομόνοια: Ασφαλώς και είναι υπαρκτό το θέμα του Στέφαν Γιόβετιτς για την Ομόνοια και αυτή την ώρα το θέμα είναι αυτό που παίζει περισσότερο από κάθε τι άλλο για να ολοκληρωθεί.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς
Intime

Αυτή την ώρα δεν μπορούμε να πούμε πως οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί και μένουν μόνο οι υπογραφές, αυτό το λέμε γιατί υπάρχει ακόμα οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές όχι όμως τόσο μεγάλη όσο πριν 15 μέρες, αλλά από πλευράς Ομόνοιας είναι δεδομένο πως γίνεται μια τεράστια προσπάθεια αυτή η οικονομική διαφορά να γεφυρωθεί.

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες όταν είχαν ξεκινήσει οι επαφές δειλά δειλά ανάμεσα στις δυο πλευρές υπήρχε πραγματικά ένα χάος ανάμεσα σε αυτά που πρόσφερε η Ομόνοια και σε αυτά που ζητούσε ο παίκτης.

Η Ομόνοια έκανε κίνηση τις τελευταίες μέρες ανεβάζοντας την προσφορά της δείχνοντας του παίκτη πως θέλει να τον κάνει δικό της.Οι πράσινοι ανέβηκαν στο οικονομικό και μάλιστα αρκετά πλησιάζοντας αυτά που ζητούσε ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός. Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία καθώς υπάρχει ακόμα διαφορά

Ο Μαυροβούνιος αυτή την ώρα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, ίσως να περιμένει κάτι άλλο, αλλά έχει καταλάβει και αυτός με τις αλλεπάλληλες κινήσεις που γίνονται απο τους πρασινους, όχι μόνο στο οικονομικό, πως οι πράσινοι επενδύουν στην παρουσία του και βλέπει και αυτός με σαφώς καλύτερο μάτι την επιλογή της Κύπρου. Η απάντηση του παίκτη πάντως δεν θα αργήσει να απαντήσει αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Πηγή;: shootandgoal

Ο Στέφαν Γιόβετιτς
Intime