Δύο συμμετοχές ως αλλαγή έχει καταγράψει ο Ντάβιντ Κάρμο στο ξεκίνημα της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό, αλλά πλέον ετοιμάζεται για βασικός στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Εν όψει του ματς του Σαββάτου (21/9) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει στην αρχική ενδεκάδα τον Ανγκολέζο στόπερ, όχι απλά γιατί είναι ο ποιοτικότερος κεντρικός αμυντικός στο ρόστερ των κατόχων του Conference League, αλλά και επειδή είναι καταλυτικός στη δημιουργία παιχνιδιού από την πίσω ζώνη.

Ο Ντάβιντ Κάρμο
InTime/ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Κάρμο είναι εξαιρετικός στις μεταβιβάσεις -είτε κάθετες είτε διαγώνιες- και στις μακρινές μπαλιές, από δική του άλλωστε σέντρα λίγο έλειψε να σκοράρει ο Ελ Κααμπί στο 90’+2 και να χαρίσει τη νίκη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, οπότε είναι δεδομένη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, παίρνοντας τη θέση του Λορέντσο Πιρόλα.

Από τον Ιταλό στόπερ δεν έχει κανένα παράπονο ο Μεντιλίμπαρ, αλλά την ικανότητα που έχει ο Κάρμο με την μπάλα στα πόδια δεν τη διαθέτει και μοιραία θα μείνει στον πάγκο.

O Λορέντσο Πιρόλα
InTime/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ