Ο Φάμπιο Παϊμ, ο οποίος θεωρούνταν μεγάλη υπόσχεση στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο και τον συγκρίνουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε ηθοποιός πορνό αφού μπήκε στη φυλακή για ναρκωτικά.

Ξεχώρισε στην ομάδα νέων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ήταν μια από τις μεγάλες υποσχέσεις του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, πέταξε πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα στη θάλασσα μετά από μια σειρά λανθασμένων αποφάσεων.

"Ήμουν πραγματικά ξεχωριστός. Έπρεπε να ήμουν ταπεινός, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς, στην εποχή μου δεν υπήρχε το Instagram ή το Facebook, τίποτα δεν γυρίστηκε όπως τώρα. Αλλά πιστεύω πραγματικά, ειλικρινά, ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ένας σαν εμένα, με την ίδια ποιότητα που είχε ο Κριστιάνο, έφτασε στο επίπεδο που του άξιζε. Ήμουν καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Νομίζω ότι θα έπρεπε να μου δώσει μια από τις Χρυσές Μπάλας του", ανέφερε.

Στη φυλακή

Ο Φάμπιο Παϊμ αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2018 αφού έπαιξε για τη Λεϊσόες, συνελήφθη το 2019 από την αστυνομία σε δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη στο Εστορίλ για κατοχή κοκαΐνης.

Στο παρελθόν είχε συλληφθεί δύο φορές ως ύποπτος βιασμού, αλλά και οι δύο υποθέσεις απορρίφθηκαν.

"Η φυλακή ήταν πολύ δύσκολη, τόσο για μένα όσο και για την οικογένειά μου. Αλλά ήταν καλό. Έμαθα ότι αυτό που παίρνεις εύκολα δεν είναι καλό για σένα. Και δεν μπορούσα να συνεχίσω να έχω αυτόν τον τρόπο ζωής, έπρεπε να δουλέψω και να έχω αξιοπρέπεια. Η ζωή είναι πιο ήρεμη τώρα. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνω λάθη γιατί είμαι άνθρωπος. Η φυλακή δεν είναι μέρος για ένα παιδί σαν εμένα", θυμάται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabio Paim (@paim_77)

Ο πορνοστάρ

Μετά την αποχώρησή του από τη φυλακή θέλησε να αφοσιωθεί στις ταινίες πορνό ως ηθοποιός. Μετά την απελευθέρωση από τη φυλακή σε ηλικία 36 ετών, αποφάσισε να ανακατευθύνει τη ζωή του αφιερώνοντας τον εαυτό του σε ταινίες πορνό ως ηθοποιός.

"Θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια πορνό ταινία. Είμαι σοβαρός, θα έκανε τα όνειρά μου πραγματικότητα. Δεν έχω φίλη, είμαι ελεύθερος", παραδέχτηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής στον YouTuber, Tiago Paiva .

Σε ηλικία 13 ετών, είχε ήδη κερδίσει 376.000 ευρώ και στα 16 του κέρδιζε περισσότερα από 20.000 ευρώ τον μήνα, σύμφωνα με το «Sphera Sports» .

Το 2008 υπέγραψε στην Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ κερδίζοντας 57.000 ευρώ το μήνα, αλλά έπαιξε μόνο στις εφεδρικές ομάδες και επέστρεψε στην Πορτογαλία τέσσερις μήνες αργότερα για να υπογράψει στη Ρίο Άβε.