Σκάνδαλο στην Τουρκία. Η σέξι διαιτητής Ελίφ Καρασλάν, 24 ετών, εμφανίζεται σε ένα βίντεο στο διαδίκτυο όπου κάνει σεξ με τον 61χρονο επιθεωρητή της FIFA, Ορχάν Ερντεμίρ.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που έγινε viral στα social media, η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακάλεσε τις άδειες των βασικών χαρακτήρων του βίντεο.

Η Καρασλάν είναι διαιτητής στο κατώτερο πρωτάθλημα της Τουρκίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της καριέρα στο Libadi Sports Club και αργότερα έπαιξε στις Bakirkiyi Gençlikspor και Μπεσίκτας. Η Ελίφ τελείωσε την ποδοσφαιρική της καριέρα μετά από σοβαρό τραυματισμό, στα 16 της, ενώ έπαιζε στην Μπεσίκτας, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Το πρότυπο της

Εκείνη την περίοδο εντυπωσιάστηκε από μια ξένη γυναίκα διαιτητή που είδε στα social media και αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά της. Για να το κάνει αυτό, η Ελίφ αποφοίτησε από τη Σχολή Αθλητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elif KARAARSLAN (@elifkaraarslan_17)

Έπαιξε τον πρώτο της αγώνα ως βοηθός διαιτητή στις 29 Φεβρουαρίου 2020. Η θεαματική εμφάνιση της Τουρκάλας της επέτρεψε να συγκεντρώσει μια αξιοπρεπή βάση ακολούθων στα social media σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 374.000 followers στο Instagram.

Το βίντεο του σεξ την «έκαψε»

Το βίντεο που εμφανίστηκε πριν από μέρες στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνει την 24χρονη διαιτητή να καταγράφει με τη βοήθεια του καθρέφτη την ώρα που κάνει σεξ με τον 61χρονο Ερντεμίρ. Η ίδια υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα ψεύτικο βίντεο που εμφανίστηκε, αφού άσκησε κριτική στη δικαστική επιτροπή στην Τουρκία.

Ο Ορχάν Ερντεμίρ είναι ένας από τους έμπειρους κριτές και παρατηρητές στην Τουρκία. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1985 όταν σταμάτησε να είναι ενεργός ποδοσφαιριστής. Έχει διευθύνει 136 αγώνες σε 12 σεζόν στην τουρκική Super League, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως παρατηρητής διαιτησίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elif KARAARSLAN (@elifkaraarslan_17)