Χερμάν Μπούργκος: Σε δημοσιογράφο στην Πορτογαλία μίλησε ο Αργεντίνος τεχνικός, μιας υπάρχει έντονη φημολογία πως θα αναλάβει σύλλογο της χώρας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του και στον Άρη.
Διαβάστε επίσης...
Σε ερώτηση σχετικά με το πέρασμά του από τον Άρη και το ποιες είναι οι εμπειρίες του τόνισε: «Ήταν φανταστικά, το club, ο καιρός, το περιβάλλον, οι άνθρωποι φανταστικοί, τρελαμένοι για τον ποδόσφαιρο και τον Άρη… υπάρχουν αξέχαστες στιγμές. Όταν έφτασα στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, παρέλαβα την ομάδα στην 8η θέση του πρωταθλήματος και καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση, η οποία μας έδωσε και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League. Εκτός από αυτό, προωθήσαμε και παίκτες στην πρώτη ομάδα, ήταν κάτι το εξαιρετικό».
Αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει ομάδα της Πορτογαλίας: «Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω στο πρότζεκτ κάποιας ομάδας στην Πορτογαλία. Είναι μία χώρα με τεράστια προοπτική, όπου μπορώ να μοιραστώ τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου ως προποητής κάποιας ομάδας. Θα δείξει… αλλά θα ήθελα να πάρω τώρα ένα αεροπλάνο για την Πορτογάλια», είπε ο Χερμάν Μπούργκος.