Η σύζυγος του  Σέρχιο Ράμος πήρε την απόφαση της. Η Πίλαρ Ρούμπιο είναι μια επιτυχημένη τηλεοπτική παρουσιάστρια στην Ισπανία.

Ο 38χρονος Ισπανός αμυντικός θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Μοντερέι στο Μεξικό. Ωστόσο, η 46χρονη σύζυγός του ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να τον συνοδεύσει στη νέα του ομάδα, παρότι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2025!

Για τον Σέρχιο Ράμος θα είναι ένα σόλο ταξίδι, γιατί σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χάβι ντε Όγιος, η Πιλάρ θα παραμείνει στην Ισπανία.

«Όταν ο Ράμος πήρε αυτή την απόφαση, είπε: «Αυτή τη φορά δεν θα ενδώσω, έχω ήδη υποχωρήσει δύο φορές. Τώρα μένω εδώ στη Μαδρίτη. Η οικογένεια μένει εδώ, ο Σέρχιο ας πάει μόνος», είπε ο Ντε Χόγιος.

Αν και θα συνόδευε τον σύζυγό της στην επίσημη παρουσίαση στο Μεξικό, θα συνεχίσει τη ζωή της στη Μαδρίτη στη συνέχεια. Η Ρούμπιο και ο Ράμος είναι ζευγάρι από το 2012.