Ο Ντμίτρι Σέλουκ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «euro-football.ru» και εκτίμησε ότι μία νέα εποχή Σαββίδη στην Ροστόφ θα φέρει την ρωσική ομάδα σε τροχιά κατάκτησης τίτλων.
Διαβάστε επίσης...

«Νομίζω ότι ο Σαββίδης μπορεί να στρώσει την ομάδα αν την αναλάβει. Τώρα έχει μπόλικη εμπειρία από τον ΠΑΟΚ, έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με αυτό τον σύλλογο», σημείωσε αρχικά ο γνωστός ατζέντης, προσθέτοντας:
«Επιπλέον, αν κάποιος σαν τον Σαββίδη αναλάβει την Ροστόφ, θα είναι ένα συν για όλη την Λίγκα. Αν έρθει, η Ροστόφ δεν θα παλέψει για την σωτηρία της, αλλά για τον τίτλο του πρωταθλήματος».
Η Ροστόφ με 30 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ και επιπλέον συμμετέχει στα ημιτελικά του κυπέλλου με αντίπαλο την Ζενίτ.
