Facebook Pixel Ολυμπιακοί Αγώνες: Χαμός στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Έσκασε είδηση που... πάγωσε τους πάντες (ΦΩΤΟ)
| 2021-03-20 16:29:00

Χαμός στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Έσκασε είδηση που... πάγωσε τους πάντες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Έσκασε είδηση που... πάγωσε τους πάντες (ΦΩΤΟ)

Η συνέχεια της πανδημίας του κορονωϊού προκαλεί και πάλι προβλήματα στην διοργάνωση του Τόκιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σαν... βόμβα έπεσε η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής που αποφάσισε να απαγορεύσει στον κόσμο από το εξωτερικό να μπει στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια της Ολυμπιάδας που πρόκειται να γίνουν το καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο μέτρο πάρθηκε λόγω των υγειονομικών περιορισμών για την εξάπλωση του κορωνοϊού από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας. 

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν όσοι θεατές είχαν αγοράσει εισιτήρια, η Οργανωτική Επιτροπή θα τους επιστρέψει τα χρήματα. Να σημειώσουμε ότι η απόφαση για την απαγόρευση θα ισχύσει και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν από 24 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.

"Η κατάσταση του COVID-19 σε όλο τον κόσμο εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολη και έχουν εμφανιστεί διάφορες παραλλαγές, ενώ τα διεθνή ταξίδια παραμένουν σοβαρά περιορισμένα παγκοσμίως. Με βάση την παρούσα κατάσταση, είναι απίθανο να εξασφαλιστεί η είσοδος στην Ιαπωνία αυτό το καλοκαίρι για άτομα από το εξωτερικό", δήλωσε αξιοματούχος που είχαν εξουσιοδοτήσει​ οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags