Facebook Pixel Νόβακ Τζόκοβιτς: Πόλεμος στην Σερβία λόγω Τζόκοβιτς - Αυστραλίας - Ατάκες σοκ από τον πατέρα του - "Είναι αιχμάλωτος"
Άλλα Σπορ
| 2022-01-05 22:00:00

Πόλεμος στην Σερβία λόγω Τζόκοβιτς - Αυστραλίας - Ατάκες σοκ από τον πατέρα του - "Είναι αιχμάλωτος"

Sportdog Team
Πόλεμος στην Σερβία λόγω Τζόκοβιτς - Αυστραλίας - Ατάκες σοκ από τον πατέρα του - "Είναι αιχμάλωτος"

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του πατέρα του Σέρβου τενίστα, που είναι υπό κράτηση στην Αυστραλία που κάνει λόγο για αιχμαλωσία, ενώ καλεί τον κόσμο στο Βελιγράδι να βγει στους δρόμους.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της κράτησης του Σέρβου τενίστα από την κυβέρνηση της Αυστραλίας λόγω των προβλημάτων με την βίζα του, με τον υπουργό της χώρας να είναι έξαλλος με τους Αυστραλούς και τον πατέρα του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης να καλεί τον κόσμο στο Βελιγράδι να βγει στους δρόμους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

"Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, τον κρατούν αιχμάλωτο εδώ και πολλές ώρες. Δεν είναι μια μάχη για τον Νόβακ αυτή, είναι μία μάχη για την ελευθερία του κόσμου! Είναι μία μάχη για όλο τον κόσμο. Αν δεν τον απελευθερώσουν μέσα στην επόμενη μισή ώρα, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους. Είναι μία μάχη για όλους μας", είπε στο Sputnik ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς, ενώ λέγεται πως οι αρχές της Αυστραλίας ενδιαφέρονται μονάχα για να λύσουν το ζήτημα με τον απόλυτα νόμιμο τρόπο, ωστόσο μέσα της χώρας εξηγούν πως όσο περνούν οι ώρες, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να επιτραπεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς η είσοδος και κατ' επέκταση η συμμετοχή του στο Australian Open.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags