Facebook Pixel Μαρία Σάκκαρη: Λύγισε στον τελικό με την Σβιόντεκ η Σάκκαρη - Ανέβηκε στο Νο3 του κόσμου η Μαρία
Άλλα Σπορ
| 2022-03-20 23:52:00

Λύγισε στον τελικό με την Σβιόντεκ η Σάκκαρη - Ανέβηκε στο Νο3 του κόσμου η Μαρία

Sportdog Team
Λύγισε στον τελικό με την Σβιόντεκ η Σάκκαρη - Ανέβηκε στο Νο3 του κόσμου η Μαρία

Δεν τα κατάφερε στον τελικό του Indian Wells η Ελληνίδα τενίστρια και γνώρισε την ήττα από την αντίπαλό της με 6-4, 6-1 όμως παρά το αποτέλεσμα από την Δευτέρα (21/3) η Sakkattack ανεβαίνει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μαρία Σάκκαρη: Με το άγχος να την... λυγίζει η Ελληνίδα τενίστρια εμφανίστηκε αγνώριστη στον τελικό του Indian Wells γνωρίζοντας εύκολα την ήττα από την Ίγκα Σβιόντεκ με 6-4, 6-1, όμως παρά τον χαμένο τελικό η Sakkattack την Δευτέρα (21/3) θα είναι στο Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Πολωνή μετά την κατάκτηση του τίτλου θα βρίσκεται στο Νο2.

Ο τελικός θα ξεκινήσει νευρικά και για τις δύο τενίστριες, μιας και οι δύο προχώρησαν σε break της αντιπάλους τους, με την Πολωνή να είναι αυτή που στο πέμπτο game πήρε το σερβίς της Ελληνίδας ξανά και προηγήθηκε με 4-2, όμως η Μαρία κατάφερε και ισοφάρισε σε 4-4. Κάπου εκεί η Σβιόντεκ αντέδρασε και κρατώντας το σερβίς της, αλλά με ακόμα ένα break έκανε το 6-4 και έκανε το 1-0.

Το δεύτερο σετ είχε...νόημα μέχρι το δεύτερο game, με τις δύο τενίστριες να κρατούν το σερβίς τους, όμως μετά από εκεί η Μαρία Σάκκαρη κατέρρευσε, με την Πολωνή να κυριαρχεί πλήρως και να παίρνει τα επόμενα τέσσερα και να φτάνει στην κατάκτηση του σετ με 6-1 και παράλληλα στη νίκη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags