Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σοκάρει ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την επίθεση - "Βούτηξα στην πισίνα να γλιτώσω από τις σιδεριές"
Άλλα Σπορ
| 2022-04-11 21:58:00

Σοκάρει ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την επίθεση - "Βούτηξα στην πισίνα να γλιτώσω από τις σιδεριές"

Sportdog Team
Σοκάρει ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την επίθεση - "Βούτηξα στην πισίνα να γλιτώσω από τις σιδεριές"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο προπονητής της ομάδας πόλο του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε για την επίθεση που δέχθηκε η ομάδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Περιστέρι.

Νίκος Προσινικλής: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκαν ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, και ο πολίστας της ομάδας και περιέγραψαν λεπτομερώς τι συνέβη στο Κολυμβητήριο «Χωράφας» και την επίθεση οπαδών του Περιστερίου με λοστάρια εναντίον των παικτών του ΠΑΟΚ.

«Δεν υπάρχει τραυματίας ευτυχώς, απλά δέχθηκε ένας παίκτης μας αιχμηρό αντικείμενο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εγώ  ήμουν στην κερκίδα γιατί ήμουν τιμωρημένος οπότε είδα όλη την κατάσταση. 1.25 πριν το τέλος του αγώνα ισοφαρίσαμε σε 8-8 και τα παιδιά που ήταν στον πάγκο πανηγύρισαν. Εκεί υπήρξε μια ένταση, ένας αθλητής μας δέχθηκε ένα πλαστικό σέικερ στο κεφάλι και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή αλλά δεν έδωσε σημασία. Στη συνέχεια 5-6 άτομα που ήταν στην κερκίδα, πήδηξαν στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και πέταξαν σίδερα προς τους παίκτες μας. Οι παίκτες μου πήδηξαν μέσα στην πισίνα για να σωθούν, ευτυχώς τα σίδερα δεν τους πέτυχαν. Αυτό το συμβάν έκανε εντύπωση και στους 200 ανθρώπους που ήταν στις κερκίδες. Δεν έχω δει τέτοιες εικόνες τα τελευταία 10-15 χρόνια,

Εγινε άμεσα διακοπή, οι άνθρωποι του Περιστερίου έτρεξαν να τους βγάλουν έξω αλλά το κακό είχε γίνει ήδη. Ανθρωποι που ήταν στην κερκίδα και τραβούσαν βίντεο δέχθηκαν προπηλακισμό από τον κόσμο του Περιστερίου, είναι ντροπή αυτό που έγινε. Δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη. Ηταν μόνο μία αστυνομικός και τους έσπρωξε για να πάνε πίσω. Ακόμη είμαστε στην πισίνα και περιμένουμε την αστυνομική δύναμη για να αποχωρήσουμε. Υπάρχει οριστική διακοπή, γράφουν το φύλλο αγώνα οι διαιτητές και θα αποφασίσει η ομοσπονδία τι θα γίνει με το παιχνίδι. Αυτό που έγινε εδώ ήταν πρωτόγνωρο από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι και την διακοπή του ματς. Είχαμε απουσίες, ήμασταν 11 παίκτες και με τις αποβολές φτάσαμε ο 7ος παίκτης θα ήταν τερματοφύλακας αν συνεχίζαμε το ματς», είπε ο οδωρής Χατζηθεοδώρου

«Είμαι καλά, ευτυχώς δεν έπαθα κάτι. Βγήκα με τρεις ποινές από το παιχνίδι, διαμαρτυρήθηκα και μετά πήγα στον πάγκο. Ξεκίνησαν 10-15 οπαδοί του Περιστερίου που έβριζαν την Θεσσαλονίκη, μας αποκάλεσαν Τούρκους, έβρισαν την μητέρα μου και την οικογένειά μου. Ισοφαρίσαμε και πανηγύρισα το γκολ, πέταξαν ένα ποτήρι στο κεφάλι μου, το πήγα στον διαιτητή αλλά δεν με έδωσε σημασία. Στο 8-8 πανηγύρισα, τότε πήδηξαν κάποιοι στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και άρχισαν να με κυνηγάνε, μου πέταξαν το ποτήρι στο κεφάλι, μου πέταξαν σιδεριές και μπήκα στο νερό για να προστατευτώ. Είναι λυπηρό αυτό που έγινε, έβλεπαν παιδιά και σοκαρίστηκαν», είπε ο Νίκος Προσινικλής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags