Facebook Pixel Τα πέναλτι, η κορυφή και το Μαϊάμι
| 2012-12-07 23:06:00

Τα πέναλτι, η κορυφή και το Μαϊάμι

Τα πέναλτι, η κορυφή και το Μαϊάμι

Στη Βραζιλία βρίσκεται, είναι δυνατόν να μην παίξει ποδόσφαιρο; Ο Ρότζερ Φέντερερ εκτέλεσε πέναλτι σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο στο Σάο Πάολο, αλλά... ομολόγησε ότι δεν κατάφερε να σκοράρει αφού έπεσε σε καλό τερματοφύλακα!

 

Ο Ελβετός σούπερ σταρ είναι στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στη Νότια Αμερική και φαίνεται να περνάει... μια χαρά. Οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι, όπως είναι φυσικό, τον πολιορκούν και ο 31χρονος τενίστας δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το 2013 και τον μεγάλο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Είπε, μάλιστα, ότι για να τα καταφέρει χρειάζεται να κατακτήσει δύο Grand Slam και πέντε με οκτώ άλλα τουρνουά! "Είναι δύσκολο, αλλά είμαι χαρούμενος γι' αυτή την πρόκληση και θα τα δώσω όλα", είπε χαρακτηριστικά ο "βασιλιάς".
 
Πολύς λόγος έγινε για τα τουρνουά που έβαλε στο πρόγραμμά του και ειδικά για την απουσία του Μαϊάμι. Ο Φέντερερ, λοιπόν, εξήγησε τις επιλογές του: "Με κάθε τουρνουά που θα παίζω θα είμαι συναισθηματικά δεμένος, είτε γιατί θα το έχω κερδίσει στο παρελθόν, είτε γιατί θα έχω βρεθεί εκεί πολλές φορές, είτε γιατί αγαπώ την πόλη, τη χώρα, τους φαν. Έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου, όπου μπορώ να διαλέξω πού θέλω να αγωνιστώ. Το Μαϊάμι ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα. Πρέπει, όμως, να προπονηθώ φέτος και κάτι έπρεπε να αλλάξω στο πρόγραμμά μου".

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags