Facebook Pixel Συγκλονιστικό ντοκουμέντο! Συνέντευξη του Ξανθόπουλου στον Χατζηχρήστο της Original (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-01-22 16:45:00

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο! Συνέντευξη του Ξανθόπουλου στον Χατζηχρήστο της Original (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Θεοδωράκη
Συγκλονιστικό ντοκουμέντο! Συνέντευξη του Ξανθόπουλου στον Χατζηχρήστο της Original (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αείμνηστος καλλιτέχνης εξομολογείται στον ιδρυτή της πιο δυναμικής ενωσίτικης οργάνωσης.

Γνωρίζετε, ότι ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν αθλητής και οπαδός της ΑΕΚ. Ο καλλιτέχνης «έφυγε» στα 89 του χρόνια, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, έχοντας διαγράψει μια ζωή γεμάτη που τού χάρισε την αίσθηση της πληρότητας. Και πως να μην ένιωθε πλήρης;

Υπήρξε η προσωποποίηση της φτώχειας, του πόνου, της αδικίας αλλά και της δύναμης, της υπομονής και της τιμιότητας. Ήταν και θα παραμείνει ες αεί, το αγαπημένο «παιδί του λαού» που εξέφρασε μέσα από τους κινηματογραφικούς του ρόλους και τα τραγούδια του τα βάσανα εκατομμυρίων ανθρώπων που αναγνώρισαν στο πρόσωπό του έναν απ’ αυτούς. Γι’ αυτό και τον λάτρεψαν και τον έβαλαν στην καρδιά τους και κράτησαν ζωντανή την εικόνα του καθιερώνοντάς τον ως έναν από τους πλέον δημοφιλείς κινηματογραφικούς ήρωες όλων των εποχών.

Έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο και το τραγούδι, αγαπήθηκε όσο λίγοι και όταν ήρθε η ώρα, αποσύρθηκε για ζήσει όπως εκείνος επιθυμούσε, μακριά από τα αδιάκριτα φώτα, μαζί με την οικογένειά του, την αγαπημένη του σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Γνωρίζετε όμως, ότι ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν οπαδός της ΑΕΚ; Μάλιστα το Sportdog φέρνει στη δημοσιότητα ένα σπάνιο ντοκουμέντο, όπου ο αείμνηστος καλλιτέχνης παραχωρούσε συνέντευξη στον Δημήτρη Χατζηχρήστο, τον ιδρυτή και παντοτινό πνευματικό αρχηγό της Original 21.

«Ακολουθούσαμε την ομάδα όπου πήγαινε. Στο άλσος της Φιλαδέλφειας τριγύριζα ως πιτσιρικάς», ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος υπήρξε αθλητής του στίβου της ΑΕΚ. 

Δείτε το ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags