Facebook Pixel McLaren: Έκδοση αφιερωμένη στον Ayrton Senna
Άλλα Σπορ
| 2018-12-22 15:53:00

Μια McLaren P1 GTR αφιερωμένη στον Ayrton Senna (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μια McLaren P1 GTR αφιερωμένη στον Ayrton Senna (ΦΩΤΟ)

Η McLaren φροντίζει να διατηρεί ζωντανούς τους δεσμούς της με τον Ayrton Senna...

McLaren: Πρόκειται για μια ακόμα δημιουργία του ειδικού τμήματος MSO της McLaren που έντυσε μια P1 GTR στα χρώματα της Marlboro για να τιμήσει τα τριάντα χρόνια από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην F1 με τον Ayrton Senna.

Πρόκειται για μια εμφάνιση με την οποία έχει η McLaren έχει γράψει κάποιες από τις σπουδαιότερες σελίδες της αγωνιστικής της ιστορίας με μερικούς από τους κορυφαίους οδηγούς της Formula 1, όπως οι Lauda, Prost και Senna. Η επετειακή P1 GTR που επιλέχθηκε να λάβει αυτή την τιμητική εμφάνιση έχει τον  αριθμό παραγωγής 15 ενώ η ολοκλήρωση της βαφής της χρειάστηκε σχεδόν 800 ώρες. Φυσικά μαζί με τα χρώματα της MP4/4 η μοναδική P1 GTR έχει αποτυπωμένο και το νούμερο 12 του Ayrton Senna, στο καπό.

Εκτός όμως από την οπτική φροντίδα η συγκεκριμένη P1 GTR έχει αναβαθμισμένη απόδοση, κάλυμμα θερμότητας με επίστρωση χρυσού όπως το μονοθέσιο της F1 καθώς και βελτιωμένη αεροδυναμική χάρη στην οποία παράγονται 800 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης. Στο εσωτερικό ο διάκοσμος συνδυάζει αλκαντάρα με ανθρακονήματα, έχουν τοποθετηθεί ελαφρύτερα μπάκετ καθίσματα καθώς και μια διακοσμητική κόκκινη ρίγα που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη έκδοση. Επίσης η McLaren θα προσφέρει στον μοναδικό πελάτη που θα αποκτήσει αυτή την P1 GTR και ένα κράνος βαμμένο στα χρώματα του Ayrton Senna.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags