Facebook Pixel Super GT: Ανατριχιαστικό ατύχημα σε αγώνα Super GT - Ταχύτητες πάνω από 300 χιλιόμετρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2022-05-09 23:25:00

Ανατριχιαστικό ατύχημα σε αγώνα Super GT - Ταχύτητες πάνω από 300 χιλιόμετρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατριχιαστικό ατύχημα σε αγώνα Super GT - Ταχύτητες πάνω από 300 χιλιόμετρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει το ατύχημα κατά τη διάρκεια του γκραν πρι του Φίτζι για το πρωτάθλημα Super GT με τα αυτοκίνητα που τράκαραν να κινούνται με τεράστιες ταχύτητες.

Super GT: Συγκλονιστικό ατύχημα στο γκραν πρι του Φίτζι, που ευτυχώς δεν είχε θύματα, έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα των 450 χιλιομέτρων, με πρωταγωνιστές τους Γιούχι Σεκιγκούτσι (Toyota), Μιτσουνόρι Τακαμπόσι (Nissan) και Ριτόμο Μιγιάτα (Toyota).

Οι τρεις οδηγοί έδιναν μάχη για την πρώτη θέση, όμως μετά το τέλος του 58ου γύρου ο Σεκιγκούτσι έχοντας πολύ κοντά πίσω του τους αντιπάλους του, έκανε μία πολύ απότομη κίνηση να αποφύγει ένα GT300 που κινούνταν πολύ αργά στην πίστα, με τον ίδιο να κάνουν και οι  ακαμπόσι-Μιγιάτα, όμως ο οδηγός της Nissan ήταν... άτυχος.

Οι ταχύτητες των αυτοκινήτων σε εκείνο σημείο ξεπερνούσαν τα  300 χλμ/ώρα, με τον Τακαμπόσι λόγω της ταχύτητας που είχε κατά την αλλαγή κατεύθυνσης να χάνει τον έλεγχο του Nissan Z GT500, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μπαριέρες και το μονθέσιο να διαλύεται, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί και ο Ιάπωνας να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο, με τις εξετάσεις του να βγαίνουν καθαρές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πολύ τρομακτικό ατύχημα στον αγώνα 450 χιλιομέτρων του Super GT στο Φούτζι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags