Facebook Pixel Τον είχε κλείσει ο ΠΑΟ, τον παίρνει ο Μπαρτζώκας!
| 2016-07-19 17:38:00

Τον είχε κλείσει ο ΠΑΟ, τον παίρνει ο Μπαρτζώκας!

Τον είχε κλείσει ο ΠΑΟ, τον παίρνει ο Μπαρτζώκας!

Μετά τον Κλαβέρ, ο Έλληνας κόουτς και η Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να πάρουν άλλον έναν παίκτη που είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Πρασίνων…

Μετά τις αποχωρήσεις των Τόμας Σατοράνσκι, Άλεξ Αμπρίνες και Κάρλος Αρόγιο, η Μπαρτσελόνα έχει …βγει στην αγορά και «χτυπάει» προς όλες τις κατευθύνσεις, αφού στόχος της διοίκησης και του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι να παρουσιάσουν μία ομάδα που θα διεκδικήσει την κούπα της Ευρωλίγκα.

Μετά τον Κλαβέρ λοιπόν, οι Καταλανοί σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκονται πολύ κοντά και στην απόκτηση ενός ακόμα πολύ καλού παίκτη, ο οποίος είχε βρεθεί επίσης …μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Πέτερι Κοπόνεν, ο οποίος είχε συζητήσει με τους Πράσινους και είχε συμφωνήσει να έρθει στην Ελλάδα, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή λόγω της άρνησης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και κατά συνέπεια της Χίμκι.

Ο διεθνής Φιλανδός, που στην περσινή Ευρωλίγκα είχε 8,5 πόντους (38% 3π.), 1,6 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ ανά παιχνίδι είναι θετικός να πάει στην Μπάρτσα και θα πιέσει για να «σπάσει» το συμβόλαιο του…
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags