Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίζει με τη φωτιά στο Βελιγράδι ο Πασκουάλ - Ετοιμάζει κίνηση με τρελό ρίσκο - Θα του βγει;
| 2017-12-20 13:55:00

Παίζει με τη φωτιά στο Βελιγράδι ο Πασκουάλ - Ετοιμάζει κίνηση με τρελό ρίσκο - Θα του βγει;

Sportdog Team
Παίζει με τη φωτιά στο Βελιγράδι ο Πασκουάλ - Ετοιμάζει κίνηση με τρελό ρίσκο - Θα του βγει;

Τι έχει στο μυαλό του μετά το νέο σοκ με Παππά.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του με τη Μακάμπι, παρότι δεν έπαιξε ο κορυφαίος του παίκτης. Ο Νικ Καλάθης είναι τραυματίας και έμεινε στα πιτς, κάτι που ισχύει και για το αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ενα ματς μέσα σε μία πολύ εχθρική έδρα για τους «πράσινους», που θα παραταχθούν με μία ακόμη σημαντική απουσία. Δεν είναι μόνο ότι θα λείψει και ο Νίκος Παππάς. Είναι ότι θα λείψει ένας παίκτης που θα βοηθούσε πολύ στη περιφέρεια, από τη στιγμή που ήταν γνωστό ότι θα απουσιάσει ο Καλάθης.
Ο Παππάς ανέβασε πυρετό και δεν ακολουθεί την αποστολή για τη Σερβία.

Έτσι στη θέση του πόιντ-γκαρντ ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μείνει μόνο με τον Λεκαβίτσιους, που πήγε εξαιρετικά χθες, και τον Ντένμον, ο οποίος και αυτός φώναξε παρών κόντρα στη Μακάμπι. Αυτοί οι δύο είναι που θα κουβαλήσουν το βαρύ φορτίο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος μετά τη συντριβή από τη Φενέρ, θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει στις νίκες.

Οι Ρίβερς και Λοτζέσκι θα δώσουν κι αυτοί τη βοήθειά τους στο κατέβασμα της μπάλας, αλλά δεν αποκλείεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να ρίξει στη φωτιά τον Γιώργο Καλαϊτζάκη.

Ο 18χρονος έκανε χθες ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα και είναι η μεγάλη αδυναμία του Ισπανού κόουτς. Με δεδομένα, λοιπόν, τα μεγάλα προβλήματα, που υπάρχουν, είναι πιθανό ο Πασκουάλ να αποφασίσει να βάλει στα δύσκολα τον Κρητικό πλέι-μέικερ, που αναμφισβήτητα έχει όλα τα φόντα να φτάσει ψηλά. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags