Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Τζέιμς; Άλλος… καθάρισε τη Μακάμπι – Η μεγάλη κίνηση του Πασκουάλ και το Final 4
| 2018-03-22 23:30:00

Ποιος Τζέιμς; Άλλος… καθάρισε τη Μακάμπι – Η μεγάλη κίνηση του Πασκουάλ και το Final 4

του Pick n' Scroll
Ποιος Τζέιμς; Άλλος… καθάρισε τη Μακάμπι – Η μεγάλη κίνηση του Πασκουάλ και το Final 4

Τα όργια του Αμερικανού και το κοουτσάρισμα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία ακόμη εκτός έδρας μεγάλη νίκη (75-76), αυτή τη φορά επί της Μακάμπι, και παρέμεινε ζωντανός για το πλεονέκτημα της έδρας. Και αυτή η νίκη είναι πιο μεγάλη σε σχέση με εκείνη της Μάλαγα. Η Μακάμπι άλλωστε ήθελε πολύ το παιχνίδι για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην οκτάδα. Πλέον, όμως, αναζητά υπέρβαση για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της.

Ο Παναθηναϊκός έκοψε το νήμα, χάρη κυρίως σε δύο παίκτες: τον Μάικ Τζέιμς και τον Ιαν Βουγιούκα. Ο Τζέιμς έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι και κυρίως σημείωσε το καλάθι (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ), χάρη στο οποίο επικράτησε η ομάδα του.

Σε μία βραδιά, που ο Καλάθης δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, ο Αμερικάνος έκανε την δική του υπέρβαση, παίρνοντας τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του και δίνοντας μία απάντηση σε όσους λένε ότι δεν θα έπρεπε να έχει αποκτηθεί. 'Εκανε ένα απίθανο ματς στο Ισραήλ, σημείωσε 27 πόντους και είχε 4 κλεψίματα, τέσσερις ασίστ και ένα ριμάουντ.

Ο Βουγιούκας από την άλλη πλευρά ήταν τρομερός, κατανικώντας τους ψηλούς της Μακάμπι με τους 16 πόντους, που πέτυχε και τα 5 ριμπάουντ, που πήρε.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα. Στο τέλος έκανε το αυτονόητο, δίνοντας την μπάλα στον Τζέιμς, ενώ λίγο πριν από το φινάλε έκανε διάνα, βάζοντας ξανά στο παρκέ στον Βουγιούκα. Ηταν σε ένα διάστημα, που ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε καλά, σουτάροντας συνέχεια τρίποντο. Με τον Βουγιούκα μέσα, ακούμπησε η μπάλα στη ρακέτα και όλα έγιναν καλύτερα για το «τριφύλλι», που, βέβαια, νίκησε στις λεπτομέρειες.

Αυτή η νίκη ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τον Παναθηναϊκό, που μετά από ένα μεγάλο κακό διάστημα, παίρνει και πάλι τα πάνω του, και φουλάρει τις μηχανές του ενόψει των πλέι-οφ, όπου θα παλέψει για την επιστροφή σε φάιναλ-φορ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags